Handlekurv

Retur og bytte av varer

Vi håper selvsagt at du alltid blir fornøyd med varene du handler hos oss, men skulle du angre på kjøpet ditt, så ta kontakt med oss på play@studiogeist.no.

14 dagers angrerett er gjeldende i henhold til norsk lov Angrerettloven.

Følg instruks under for retur eller reklamasjon. Husk å skrive Retur og ordrenummer i emnefeltet til e-posten.

 

Reklamasjon

Varene du mottar, skal selvsagt være feilfrie. Om det er feil på en vare, ta kontakt med plya@studiogeist.no innen rimelig tid, aller senest innen 14 dager etter at du mottatt varen. Send varen tilbake i den tilstand du mottok den, sammen med en skade- eller feilmelding, så får du en feilfri tilsvarende vare. Dersom en vare er feillevert skal den være i ubrukt og uskadet tilstand i originalforpakningen.

Returner varen sammen med angrerettsskjema. Skriv returårsaken på skjemaet.


OBS! Før du returnerer en defekt/feillevert vare må du kontakte
play@studiogeist.no for å få reklamasjonen godkjent og returporto betalt.

Retur

Melding om retur skal sendes kundeservice på play@studiogeist.no umiddelbart ved mottak av varen, og senest innen 14 dager etter levering. Kontakt alltid vår kundeservice og avvent videre instruksjoner før du returnerer varen. Dersom varen er tatt i bruk, som din egen, kan ikke angreretten gjøres gjeldende. Last ned angrerettskjema her.

Meldingen skal inneholde følgende informasjon:

  • Ordrenummer (fra ordrebekreftelsen du fikk på e-post)
  • Tittel på de produktene du ønsker å returnere. 

Varene som returnerte skal være i ubrukt og uskadet tilstand i originalforpakningen. Returner varen sammen med angrerettskjema med informasjon om ordrenummer og kundenummer til adressen på angrerettskjemaet. Du må selv bekoste returporto. Retur kan ikke skje som oppkrav eller etterkrav.

nb_NO